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Dear Slr or Madam

This letter is in response lo your request for e copy of your organlzallon's determinaüon letter. This letter will
tako the place ot thc copy you requesled,

Our records indicate lhat a determination lêtter issugd in May 1968 granted your organlzatlon exemption from
fêderal income tax under section 501(cX3) of the lntcmal Revenue Code. That letter is still in effect,

Based on lnformation subsequently submitted, we classified your organization as one that is not a private
founctation wlthln the meaning of section 509(a) of the Code because it is an organization described in
sectlon 509(a)(2).

This clesslfication was based on the assumption thal your organlzation's operaüons would continue as statcd
in the applacâtion lf your organizatlon's sor¡rces of support, or its charecler, mcthod of operations, or
purposes have cñanged, pleasc lct us know so we can consider the etfect of the ohange on the exempt
stjatus and foundation status of your organization.

Our rucords also indicale lhat a delermanat¡on letter dated Seplember 16, 1971, determinetl that your
orgnnization is not required to file a Form 990, Retum of Organizetion Exêmpt from lncome Tax.

All cxempt organizatÍons (unless specifically cxduded) are liable for tar(eg under the Federal lnsurance
Contributions Act (soc¡âl seorrlty taxes) on remuneration of $100 or more pald to each employee during a
calendar year. Your organlzatlon ls not llable for the tax imposed under the Federal Unemployment Tât( Act
(FUTA).

Organizations that arc not private foundalions are not 3ublcct to the excise ùaxes under Chapter 42 of the

Code, l-lowever, these organizalioîs ate not automatica[y exempt lrom other federal ercise texes,

Donors may deduc{ contributions to your oryanization as prov¡ded in sectlon 170 of the Code, Beguests,
lcgacles. devises, tfansfens, or gifts to your orgÊnizat¡on or lor its use ere dedudible for federcl estate end
gift tax purposes lf ürcy mêåt the applicable provlsions ol sections 2056, 2106, and 2822 of lhe Code.
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Your orgenizât¡on ls not requlred to file federal income tax retums unless it ls subJect to the tax on unrêlâted
buslness lncome under sectlon 511 of lhe Code. lf your organization is sub¡ect to this tax, it must fìle an
income tax retum on the Form 99ST, Exempt Organlzation Business lncome Îal< Relum. ln this letter, we
am nol determining whether any of your organization's prusenl or proposed activities are unrelated trade or
business as dcfined in seclion 513 of the Code.

The law requires you to make your organizatron's annual retum available for public inspeabn wlthoul charge
for thrca years afler the clue date of the ¡eturn. You are also requimd to make avalleblo for public lnspection
a coPy of your organizauon's exemption applicalron, any supporting documents and the exemption letter to
any individual who requests such documents in person or in writing. You can ctrarga only a reasonable fee
for reproduction and actual postage costs for the cop¡êd materlals. Ths lew does not reguire you lo povide
copies of public inspection documents lhat afg widcly evallable, such as by posting lhem on the lntemet
(Worlcl Wde Wcb). You may be liable lor a penaþ of $20 a day for each day you do íot make these
documents available for public lnspecllon (up to a maximum of S10,000 in he case of an annual retum).

Beceuse th¡s letter could help resolve any guestions about your organization's exempt status and foundation
status, you should keep it with lhe organization's pefmanent rccords.

lf you have any questions, please call us at the telephone number shot'rn in the heading of thrs lettgr,

This letter affirms your organizat¡on's excmpt stalus.

Sincerely,

John E. Ricketts, Director, TE/GE
Customer Account Services
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